Cure concept

De ontwikkelingen in de zorg volgen elkaar razendsnel op. Om de beste en nieuwste vormen van zorg aan te kunnen bieden, moeten zorggebouwen geregeld vernieuwd, gerenoveerd of uitgebreid worden. Ben je op zoek naar een zorgconcept dat aansluit bij jouw wensen, geschikt is om jouw patiënten de beste zorg te bieden én aan alle bouwvoorwaarden voldoet? Dan bieden onze cure concepten dé oplossing!

Een dynamische markt

Met het cure concept van Bergh Bouwsystemen werken we samen met jou aan een zorggebouw dat aansluit bij jullie zorgvisie. Huisvesting van zorgaanbieders moet voldoen aan een aantal bouwvoorwaarden en wet- en regelgevingen. Dat brengt een bepaalde standaardisatie met zich mee, terwijl jouw instantie, praktijk of kliniek ook zijn eigen wensen heeft om patiënten de beste zorg te bieden.

Minder zorgen, meer zekerheid

Onze cure concepten worden gebouwd volgens een gestandaardiseerd proces, maar hebben wel elk hun eigen identiteit. Bij Bergh Bouwsystemen heb je de voordelen van een doordacht concept én ruim voldoende keuze in de realisatie van het zorggebouw. Tegelijkertijd zijn onze concepten gebouwd met het oog op de toekomst en gemakkelijk uit te breiden of aan te bouwen. Zo speel je als zorgaanbieder slim in op de snelle ontwikkelingen in de markt.

VOXS Bouwsysteem

De volledige zorg voor jouw huisvesting nemen we over, van ontwerp tot en met de oplevering. Met voorbeelden, adviezen, ontwerpvisualisaties en vaste totaalprijzen. Projectgebonden kijken we welk conceptueel bouwsysteem het beste tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld een mix van houtskeletbouw, staalskeletbouw en prefab beton of ons unieke VOXS Bouwsysteem. Dit laatste is een doordacht bouwsysteem met grote ontwerpvrijheid waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen.

Altijd een passend zorgconcept

Benieuwd hoe onze zorgconcepten aansluiten bij jouw wensen? Bekijk onze eerdere projecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Het team van Bergh Bouwsystemen gaat graag met je in gesprek over het realiseren van het zorgconcept wat bij jou past. Neem contact op met Erik van den Bergh voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op


''Onze concepten zijn gebouwd met het oog op de toekomst. Zo speel je slim in op de ontwikkelingen in de markt.''

Diensten binnen dit bouwconcept

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Staalskeletbouw

Met staalskeletbouw zijn grote overspanningen mogelijk. Deze bouwmethode is met name zeer geschikt voor grotere bouwwerken en maatwerkoplossingen in de utiliteit.

Bijbehorende projecten

Gerealiseerd

Moeder & Kindcentrum voor de beste familiezorg

Gerealiseerd

Nieuwe steriele werkplek voor het Ziekenhuis

Gerealiseerd

Oncologisch Centrum met een healing environment