Appartementen

Thuiskomen op een plek die écht van jou is: er is geen fijner gevoel dan dat. Daarom realiseren we bij Bergh Bouwsystemen appartementen die niet alleen voelen als jouw huis, maar ook als jouw thuis. We bieden betaalbare woonoplossingen waarin bouwgemak, woonplezier en toekomstbestendigheid centraal staan.

Inspelen op de woningmarkt

Met onze bouwconcepten voor appartementen spelen we slim in op de vraag uit de woningmarkt. Woningzoekenden hebben namelijk behoefte aan ruime, betaalbare en efficiënt ingerichte woningen. Vooral bij starters, alleenstaanden en senioren is deze vraag groot. Hier bieden onze appartementen dé uitkomst voor. Ontwikkelaars en investeerders zoeken vooral naar kwalitatief, betaalbaar, flexibel en duurzaam vastgoed. Door de toepassing van ons conceptueel bouwsysteem is de bouwtijd aanzienlijk korter, waardoor onze opdrachtgevers eerder inkomsten kunnen generen uit hun vastgoed.

Minder zorgen, meer zekerheid

Onze conceptuele aanpak scheelt enorm in tijd, ontwikkel- en faalkosten. Dankzij onze processtandaardisatie heb je minder zorgen en meer zekerheid in het ontwikkel- en bouwproces. De afbouw en buitenkant zijn, afhankelijk van de locatie en het budget, telkens weer anders. De appartementen kunnen direct worden toegepast en zijn repeteerbaar. Hierdoor worden de woningen snel gebouwd en zijn de kosten lager.

VOXS Bouwsysteem

Projectgebonden kijken we welk conceptueel bouwsysteem het beste tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld een mix van houtskeletbouw en prefab beton of ons unieke VOXS Bouwsysteem. Dit laatste is een doordacht gestandaardiseerd huisvestingssysteem met grote ontwerpvrijheid, waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. Ons VOXS Bouwsysteem bestaat uit houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen en is daardoor zeer toekomstbestendig.

We helpen je graag verder!

Benieuwd hoe onze appartementen aansluiten bij jouw woonwens? Het team van Bergh Bouwsystemen gaat graag met je in gesprek over het realiseren van het appartement van jouw dromen. Neem contact op met Erik van den Bergh voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

''Alle woonwensen van de bewoners komen samen in onze appartementen. Dat noemen we Samen Beter Bouwen!''

Diensten binnen dit bouwconcept

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Houtbouw

Houtbouw is een snelle, lichte, hoogwaardige en milieuvriendelijke bouwmethode.

Prefab beton

Prefab beton is een bouwmethode die zich goed leent voor bouwprojecten met grote mate van repetitie, wanneer de elementen veelvuldig kunnen worden herhaald.