Eco Studio

Een Eco Studio van Bergh Bouwsystemen is een concept voor een mobiele ruimte die multi-inzetbaar is. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele thuiswerkplek of een ruimte zoekt voor je hobby's: richt de ruimte helemaal naar wens in.

Het concept bestaat uit een kleine ruimte die te plaatsen is in bijvoorbeeld je tuin. Zo maak je van je tuin een inspirerende omgeving. Waar zou je deze praktisch woon- en leefruimte allemaal voor in kunnen zetten? Denk bijvoorbeeld aan een thuiswerkplek, sportruimte, ontspanningsruimte, hobbyruimte, atelier, showroom of vergaderruimte.

Unieke werkplek in het groen

We zagen dat steeds meer mensen behoefte hadden aan een rustige ruimte om in te werken. Een fijne plek waar je door minder afleiding productiever aan de slag kunt. Daarom bedachten we dit coronaproof concept. Deze unieke werkplek in het groen zorgt bovendien weer voor scheiding tussen werk en privé, met het voordeel van geen reistijd!

Innovatief, groen en comfortabel

De Eco Studio zit vol innovatieve slimmigheden en heeft een natuurinclusief ontwerp. Zo is de studio verplaatsbaar, geluidsisolerend en werken we met een plug-and-play full electric systeem. Om de ruimte te bouwen, maken we gebruik van duurzame, eerlijke producten en een biophillic design. Door de hoge isolatiewaarde, zit je er comfortabel bij en is de ruimte energiezuinig. Er is voldoende daglicht en ventilatie om het zo comfortabel mogelijk te maken. En als het mooi weer is, kun je de grote glazen deuren openzetten om te genieten van de zon! Tot slot is de Eco Studio voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Eco Studio op maat

We bieden dit bouwconcept aan voor een basis instapprijs. Het is mogelijk het basisconcept uit te breiden met bijvoorbeeld een luifel of veranda. Ook kun je ervoor kiezen een groene gevel te plaatsen of te werken met een grotere afmeting. Wij denken graag mee met aanvullende wensen en kunnen ook maatwerk leveren. Kortom, we bouwen een unieke ruimte voor jou.

Neem contact op

We zijn benieuwd hoe jij dit bouwconcept zou willen gebruiken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom een keer langs in onze vestiging in Bergen op Zoom. Hier hebben we namelijk een modelstudio staan. Tot snel!

Neem contact met ons op

"De Eco Studio is een unieke werkplek in het groen!"

Diensten binnen dit bouwconcept

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Houtbouw

Houtbouw is een snelle, lichte, hoogwaardige en milieuvriendelijke bouwmethode.