Nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot systeembouw en de projecten die wij hebben gerealiseerd. 

Aan het laden
22-03-2024

Bergh Bouwsystemen viert vier jaar partnerschap met topatlete Lotte Haest!

Bij Bergh Bouwsystemen geloven we in het ondersteunen van lokaal talent, en dit jaar markeren we een bijzonder jubileum.

Bericht bekijken
Bouwgroep
21-03-2024

Website Woonhof Sterrelaan nu online

Deze week is de gloednieuwe website gelanceerd. Op de site vindt u uitgebreide informatie over Woonhof Sterrelaan, inclusief de unieke kenmerken van de woonstudio’s, de beschikbare voorzieningen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden als toekomstige bewoner.

Bericht bekijken
14-03-2024

Bouwupdate: Woonhof Sterrelaan in afbouwfase

In Bergen op Zoom zijn we druk bezig met de afbouwfase van Woonhof Sterrelaan. Tijdens deze laatste fase maken we het gebouw klaar voor haar ingebruikname. Samen met installatiepartner INTEC wordt het gebouw voorzien van de benodigde installaties om de ruimtes zo comfortabel mogelijk te maken voor de thuiszorgmedewerkers en toekomstige bewoners.

Bericht bekijken
05-03-2024

Vorige week was het zover! De sleuteloverdracht van het Energiehuis.

Het lijkt als de dag van gisteren toen we in september vorig jaar de bouw begonnen en de eerste Azobé constructie een feit werd. Sindsdien is het ontzettend snel gegaan. Door de toewijding van het bouwteam is onze gezamenlijke visie voor het Energiehuis werkelijkheid geworden.

Bericht bekijken
29-02-2024

Op een zonovergoten winterdag in de Europoort

De afgelopen twee weken zijn we gestart met de opbouw van het VOXS-casco voor het nieuwe kantoor van EVOS in de Europoort Rotterdam.

Bericht bekijken
Bouwgroep
27-02-2024

Directiewisseling bij Bergh Bouwsystemen

Bij Bergh Bouwgroep heeft er een directiewisseling plaatsgevonden. Erik van den Bergh heeft het stokje van Bergh Bouwsystemen overgedragen aan Koen Haest.

Bericht bekijken
20-02-2024

Hoogste punt Woonhof Sterrelaan bereikt!

We zijn verheugd om te delen dat het project Woonhof Sterrelaan in Bergen op Zoom een belangrijke mijlpaal heeft bereikt: het hoogste punt van de bouw is officieel bereikt!

Bericht bekijken
07-02-2024

VOXS-Bouwsysteem: Een Bewijs van Circulariteit

Vijf jaar geleden startte onze innovatieve reis met de creatie van een eerste ‘prototype’ van het VOXS-Bouwsysteem op ons eigen bedrijventerrein. Sindsdien heeft deze mock-up gediend als een multifunctionele ruimte - een showroom, vergaderzaal en flexplek.

Bericht bekijken
01-02-2024

De eerste bijeenkomst in het Energiehuis van coöperatie Deltawind is een feit!

Het kantoor is natuurlijk nog niet helemaal af, maar ver genoeg om de ledenbijeenkomst van Koninklijke Bouwend Nederland te faciliteren. Gisteren, woensdag 31 januari, kwamen meer dan 50 leden samen om een kijkje te nemen op de bouwplaats van het Energiehuis.

Bericht bekijken