Samen Beter Bouwen

Conceptuele totaaloplossingen voor leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren.
Ons verhaal
Start jouw project
 

Bij Bergh Bouwsystemen combineren
we verschilende innovatieve en toekomst- bestendige systemen met jouw specifieke wensen en behoeften. Het beste van twee werelden met een maximaal resultaat.

Meer over ons eigen VOXS Bouwsysteem

Wij ontwikkelen en realiseren conceptuele totaaloplossingen op het gebied van leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Het VOXS Bouwsysteem is het uitgangspunt. Met altijd voldoende ruimte voor extra specifieke wensen op het gebied van uitstraling, kwaliteit en comfort. 

Lees meer

“Samen met de klant dit bereiken. Dat geeft me echt een kick!”

Hoe we dit aangepast hebben

Projecten

Bekijk hoe wij in onze projecten een duurzame en veilige leefomgeving creëren voor iedereen. Een huis waar het vertrouwd en behaaglijk is, een werkomgeveving waar je niets kan gebeuren, een school waar je onbelemmerd aan je toekomst werkt.

Alle projecten

 

Energieneutrale nultrede woning

Leer- en buurttuin De Buitenkans

 

Diensten

Bouwen met Bergh Bouwsystemen betekent conceptmatig bouwen. Samen met onze co-makers zetten we onze kennis, ervaring en innovaties in om een compleet en hoogwaardig gebouw af te leveren, inclusief alle installaties. Bekijk hoe wij het conceptmatig bouwen inzetten.

Alle diensten

 

 

Nieuws

Bouwgroep
Protocol: Samen veilig doorwerken

Protocol: Samen veilig doorwerken

Om verantwoord bouwen mogelijk te maken heeft Bouwend Nederland een protocol opgesteld “SAMEN VEILIG DOORWERKEN”. De Bergh Bedrijven hanteren deze protocollen in combinatie met aanvullende eisen die op locatie gesteld worden.

Bericht bekijken

Doordacht doorbouwen

Onze oranje mannen en vrouw gaan weer super snel!

Bericht bekijken