Samen Beter Bouwen

Volledig op maat gemaakte prefab gebouwen voor leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren.
Ons verhaal
Start jouw project
 
Bekijk video

Bij Bergh Bouwsystemen combineren
we verschillende innovatieve en toekomstbestendige systemen met jouw specifieke wensen en behoeften. Het beste van twee werelden met een maximaal resultaat.

Samen vooruit

Samen gaan we uitdagingen aan, lossen we problemen op en realiseren we de mooiste projecten. Jouw kracht zit in het formuleren van nieuwe ideeën. Onze kracht zit in het proces waarin we jou optimaal kunnen ontzorgen in het ontwikkelen en realiseren van een duurzaam gebouw. Vanaf de eerste schets tot en met de zorgeloze bouw, met elkaar bouwen we aan de toekomst.

Laat je inspireren

 

Bouw samen met ons aan een duurzame toekomst!

Bergh Bouwsystemen is een trotse partner van Trees For All, een organisatie die zich inzet voor een groenere toekomst door het planten van bomen en bevordering van duurzame ontwikkeling. Samen hebben we al 440 bomen gedoneerd en streven we ernaar om een groenere wereld te creëren waarin we zorgen voor onze planeet en toekomstige generaties.

Hoe we dit DOEN

Bouwconcepten

Bekijk hoe wij met onze bouwconcepten een duurzame en veilige leefomgeving creëren voor iedereen. Een huis waar het vertrouwd en behaaglijk is, een werkomgeving waar je niets kan gebeuren of een school waar je onbelemmerd aan je toekomst werkt.

Alle BOUWCONCEPTEN

 

Appartementen

Kantoorconcept

Woonzorgconcept

Onze bouwsystemen

Bouwen met Bergh Bouwsystemen betekent conceptmatig bouwen met een hybride prefab bouwsysteem. Samen met onze co-makers zetten we onze kennis, ervaring en innovaties in om een compleet en hoogwaardig gebouw af te leveren, inclusief alle installaties. We nemen het complete bouwproces uit handen. We ontwerpen samen en verzorgen het complete traject van vergunning tot en met de oplevering. Onze gebouwen zijn hierdoor persoonlijk, maar bovenal toekomstbestendig.

Alle diensten

Nieuws

Bergh Bouwsystemen viert vier jaar partnerschap met topatlete Lotte Haest!

Bij Bergh Bouwsystemen geloven we in het ondersteunen van lokaal talent, en dit jaar markeren we een bijzonder jubileum.

Bericht bekijken
Bouwgroep
Website Woonhof Sterrelaan nu online

Website Woonhof Sterrelaan nu online

Deze week is de gloednieuwe website gelanceerd. Op de site vindt u uitgebreide informatie over Woonhof Sterrelaan, inclusief de unieke kenmerken van de woonstudio’s, de beschikbare voorzieningen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden als toekomstige bewoner.

Bericht bekijken