Samen Beter Bouwen

Conceptuele totaaloplossingen voor leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren.
Ons verhaal
Start jouw project
 

Bij Bergh Bouwsystemen combineren
we verschillende innovatieve en toekomstbestendige systemen met jouw specifieke wensen en behoeften. Het beste van twee werelden met een maximaal resultaat.

Wij innoveren, bouwen en ontwerpen.

Wij ontwikkelen en realiseren conceptuele totaaloplossingen op het gebied van leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Onze hybride prefab bouwsystemen zijn het uitgangspunt. Met altijd voldoende ruimte voor extra specifieke wensen op het gebied van uitstraling, kwaliteit en comfort. 

Lees meer

 

Flexibel meebewegen nu en in de toekomst is onze norm.”

Hoe we dit DOEN

Projecten

Bekijk hoe wij in onze projecten een duurzame en veilige leefomgeving creëren voor iedereen. Een huis waar het vertrouwd en behaaglijk is, een werkomgeveving waar je niets kan gebeuren, een school waar je onbelemmerd aan je toekomst werkt.

Alle projecten

 

Een luxe zorgcomplex voor intramurale zorg

Moeder & Kindcentrum voor de beste familiezorg

Oncologisch Centrum met een healing environment

Onze bouwsystemen

Bouwen met Bergh Bouwsystemen betekent conceptmatig bouwen met een hybride prefab bouwsysteem. Samen met onze co-makers zetten we onze kennis, ervaring en innovaties in om een compleet en hoogwaardig gebouw af te leveren, inclusief alle installaties. We nemen het complete bouwproces uit handen. We ontwerpen samen en verzorgen het complete traject van vergunning tot en met de oplevering. Onze gebouwen zijn hierdoor persoonlijk, maar bovenal toekomstbestendig.

Alle diensten

Nieuws

Hout terug in de natuur!

Start assemblage werkzaamheden woonzorggebouw Bieduinen voor Stichting Titurel.

Bericht bekijken

De Titurel-bouwploeg bouwt mee!

Bij de realisatie van de nieuwbouw werkt de Titurel-bouwploeg mee aan diverse bouwactiviteiten. En hoe mooi is het om mee te helpen aan bouwen aan je eigen huis?!

Bericht bekijken