Samen Beter Bouwen

Volledig op maat gemaakte prefab gebouwen voor leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren.
Ons verhaal
Start jouw project
 

Bij Bergh Bouwsystemen combineren
we verschillende innovatieve en toekomstbestendige systemen met jouw specifieke wensen en behoeften. Het beste van twee werelden met een maximaal resultaat.

Zorgeloos bouwen

Jouw kracht zit in het formuleren van nieuwe ideeën. Onze kracht zit in het proces waarin we jou optimaal kunnen ontzorgen in het ontwikkelen en realiseren van een duurzaam gebouw. Vanaf de eerste schets tot en met de zorgloze bouw. Dankzij onze conceptuele aanpak heb je minder zorgen en meer zekerheid in het ontwikkel- en bouwproces.

Laat je inspireren

 

Flexibel meebewegen nu en in de toekomst is onze norm.”

Hoe we dit DOEN

Bouwconcepten

Bekijk hoe wij met onze bouwconcepten een duurzame en veilige leefomgeving creëren voor iedereen. Een huis waar het vertrouwd en behaaglijk is, een werkomgeving waar je niets kan gebeuren of een school waar je onbelemmerd aan je toekomst werkt.

Alle BOUWCONCEPTEN

 

Kantoorconcept

Appartementen

Woonzorgconcept

Onze bouwsystemen

Bouwen met Bergh Bouwsystemen betekent conceptmatig bouwen met een hybride prefab bouwsysteem. Samen met onze co-makers zetten we onze kennis, ervaring en innovaties in om een compleet en hoogwaardig gebouw af te leveren, inclusief alle installaties. We nemen het complete bouwproces uit handen. We ontwerpen samen en verzorgen het complete traject van vergunning tot en met de oplevering. Onze gebouwen zijn hierdoor persoonlijk, maar bovenal toekomstbestendig.

Alle diensten

Nieuws

Leven, wonen en werken we in de toekomst vaker in (deels) houten gebouwen?

Houtbouw wordt steeds vaker toegepast. Is dit de manier om duurzaam te bouwen?

Bericht bekijken

Met een frisse blik en een gezonde dosis ambitie

Heb jij ambitie en wil je werken aan de nieuwe manier van bouwen?

Bericht bekijken