Sponsoring & Donaties

Bouwen doen wij met elkaar. Bij Bergh Bouwsystemen bouwen we niet alleen aan duurzaam vastgoed, maar vooral aan de toekomst. Dit doen we door samen te werken met verschillende partners zodat we wereldwijd bij kunnen dragen aan een betere toekomst voor mens en milieu. Dat is voor ons de kern van Samen Beter Bouwen.

Onze partners

UNICEF

In samenwerking met Unicef dragen wij bij aan een wel heel bijzonder bouwsysteem. Dit bouwsysteem wordt gemaakt van plastic afval en wordt gebruikt om kinderen te voorzien van schoolfaciliteiten. Zo dragen we ons steentje bij om 25.000 kinderen in Ivoorkust toegang te geven tot onderwijs!

Logo Unicef

Meer informatie

Trees for all

Houtbouw is op dit moment de meest duurzame manier van bouwen, echter kan de overmatige kap van bomen een enorme impact hebben op het ecosysteem. Vandaar dat wij ons samen met Trees for All sterk maken voor een gezonde, groene aarde. Door meer bomen te planten en te herstellen creeren we een gezonder kilimaat met meer ruimte voor biodiversiteit.

Trees for all

Meer informatie

HomePlan

HomePlan bouwt huizen voor kansarme mensen in Afrika en Zuid-Amerika. Door bij te dragen aan de missie van HomePlan willen we helpen om armoede te verminderen en gezinnen een thuis te bieden.

Meer informatie

 

"We willen een duurzame en veilige leefomgeving voor iedereen creëren."

 

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen