Sponsoring & Donaties

Ons sponsorbudget voorziet in de ondersteuning van een beperkt aantal verzoeken per jaar dus wij zullen niet alle verzoeken honoreren. Sponsoring door Bergh Bouwsystemen gebeurt op basis van de volgende uitgangspunten:

  • De sponsoractiviteit ligt in het verlengde van onze bedrijfsactiviteiten
  • De sponsoractiviteit past bij en/of versterkt onze ambities
  • Onze medewerkers kunnen zich actief inzetten als vrijwilliger bij een evenement
  • De sponsoractiviteit is goed georganiseerd en er ligt een kwalitatief goed en reëel sponsorplan (budget, tijd, menskracht).

Je kunt jouw aanvraag voor sponsoring indienen via ons contactformulier.

Meer informatie

Donateur Homeplan

Bergh Bouwsystemen heeft tot en met 2020 één goed doel gekozen waaraan een substantiële donatie wordt gedaan. Bergh Bouwsystemen is in 2018 Duurzaam Partner geworden van HomePlan. In oktober 2017 nam Alfons van den Bergh (mede-eigenaar van Bergh Bouwsystemen) deel aan de bouwreis naar Nicaragua, waar hij in de sloppenwijk Aracelly Perez bij de stad León meebouwde aan een huis voor een arm gezin. Deze reis maakte veel indruk en vormde dan ook aanleiding voor ons familiebedrijf om als Duurzaam Partner voor een periode van drie jaar te binden als donateur. “We zijn erg blij dat we deze structurele steun aan HomePlan kunnen geven zodat wij een bijdrage leveren aan het bouwen van huizen voor de allerarmsten.

"We willen een duurzame en veilige leefomgeving voor iedereen creëren."

 

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen