Samen Beter Bouwen

Bergh Bouwsystemen is onderdeel van de Bergh Bouwgroep. De Bergh Bouwgroep is met meerdere gespecialiseerde bedrijven actief in de bouwsector. Vijf gespecialiseerde bedrijven die met succes samenwerken in de bouwsector. Vijf gespecialiseerde bedrijven voortgekomen uit één familiebedrijf waar we ontzettend trots op zijn. 

Onder de vlag van Bergh Bouwgroep opereert een groep solide ondernemingen actief op het gebied van Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden. De groep is actief in de Zuidwestelijke Delta, met onze specialismes werken we ook verder in Nederland. Iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken we gebruik van elkaars specifieke expertise. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van de Bergh Bouwgroep. Voor de ondernemingen, de medewerkers en hun opdrachtgevers: partijen in de private en publieke sfeer, provinciale en gemeentelijke overheden, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en particulieren. Wat beloven we onze klanten en waar kunnen onze klanten de Bergh Bouwgroep op aanspreken? Het resultaat hiervan is een merkbelofte gebaseerd op 3 uitgangspunten."

Samen

We doen het samen. Samen met onze collega’s. Samen binnen onze bouwgroep. Samen met de klant. Want alles wat je samen doet wordt beter. 

Beter

We willen steeds beter worden. Als persoon, als bedrijf, voor onze producten, onze projecten en onze dienstverlening. Alles wat we vandaag doen, willen we morgen een beetje beter doen! 

Bouwen

En alles wat we samen doen staat in relatie tot bouwen, want bouwen zit ons in het bloed. 

"Deze drie uitgangspunten samen brengt ons familiebedrijf de Bergh Bouwgroep tot een sterke merkbelofte: Samen Beter Bouwen."


"Alles wat we vandaag doen, willen we morgen een beetje beter doen!"

 

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen