Compact wonen

Compact wonen in een duurzame woning. Een mooie ontwikkeling in de bouwwereld waarmee we samen aan een groene, smart manier van wonen werken. Met het bouwconcept van Bergh Bouwsystemen realiseer je slim en betaalbaar een eigen tiny house.

Compact wonen

Een tiny house is de kans om betaalbaar en vrijer te leven. Niet gebukt gaan onder een loodzware hypotheek. Wie wil dat nu niet? Het idee van een tiny house, ook wel smart house genoemd, is een kleine woning met een woonoppervlak tussen de 15 en 90m². Ooit bedacht om kosten te besparen op de woonlasten, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor deze manier van wonen vanwege een duurzame woon- en levensstijl.

De kleine huisjes zijn bijvoorbeeld erg in trek bij starters om op die manier slim, comfortabel en permanent te kunnen wonen. Maar het wordt ook ingezet als vakantiewoning en recreatie.

Duurzaam bouwen

We vinden het belangrijk om gebruik te maken van toekomstbestendig materiaal. In het concept voor het tiny house van Bergh Bouwsystemen maken we veel gebruik van houten materialen en geprefabriceerde bouwelementen. Deze zijn demontabel, groen en circulair. De slimme uitgangspunten van het VOXS bouwsysteem vind je ook terug in dit concept. Wij bouwen standaard volgens de richtlijnen van Bijna Energie Neutraal Bouwen. Een verdergaande wens naar Energie Neurtraal is ook goed mogelijk. Echt een duurzaam tiny house dus.

Totaalontzorging of zelfbouwpakket voor jouw tiny house

Je kunt ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan. We leveren je tiny house als een zelfbouwpakket af. Word je liever ontzorgt? Geen probleem. Wij kunnen jouw eigen smart house casco of afgebouwd leveren.

Jij de grond, wij de woning

Een perceel van 100m² is ruim voldoende voor jouw tiny vrijstaande toekomst. Misschien heb je al een perceel op het oog of zelfs al gekocht. Een van de voordelen van een samenwerking met Bergh Bouwsystemen is dat we korte levertijden hebben. We kunnen dus op korte termijn jouw woonwens betaalbaar realiseren.

Richtprijs

De ontwerp en bouwkosten van een tiny house zoals in ons voorbeeld is kant-en-klaar al te leveren voor 89.500 euro incl. BTW. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons tiny house concept. Ons werkgebied strekt zich uit tot 60 minuten rijden vanaf Bergen op Zoom. Dit gaat dus van de Drechtsteden in Zuid-Holland tot de dorpen en steden van Tilburg tot en met Vlissingen in de Zuidwestelijke delta.

Neem contact op

"Realiseer slim en betaalbaar een eigen tiny house.

Diensten binnen dit bouwconcept

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Houtbouw

Houtbouw is een snelle, lichte, hoogwaardige en milieuvriendelijke bouwmethode.

Bijbehorende projecten

Gerealiseerd

Casco woning voor zelfbouw