Culturele waarden

We zijn op zoek gegaan naar de culturele waarden van onze organisatie die terugkomen in alles wat we doen. Dat deden we met input vanuit cultuursessies met onze eigen werknemers. De onderstaande vijf culturele waarden vormen de basis van onze positionering. Dit is wat ons bindt: we zijn allemaal één en dat stralen wij ook uit.

Oplossingsgericht

Wij leveren geen gebouwen, brandscheidingen of onderhoud ... wij leveren oplossingen. Alles wat we doen, staat in het teken van het leveren van een oplossing naar aanleiding van de vraag van onze klant. Dit houdt in dat we luisteren, vragen en meedenken en daarna pas aan de slag gaan. Niet met een opdracht, maar met een oplossing; we zijn oplossingsgericht.

Betrouwbaar

We behandelen elkaar, zoals we zelf behandeld willen worden. We doen wat we beloven. Dat geldt niet alleen naar opdrachtgevers en relaties toe, maar zeker ook voor hoe we onderling met elkaar omgaan; we zijn betrouwbaar. 

Vakkundig

We kunnen ontzettend veel, maar we hebben één echte specialiteit en dat is vakmanschap. We combineren traditie en historie met innovatie, kennis en kunde. Dit leidt tot het hoogst haalbare resultaat. En dat mag ook van ons worden verwacht, want we zijn professionals en vakkundig. 

Sociaal

We werken samen en we hebben aandacht voor elkaar en voor onze klanten en relaties. We zijn op- recht geïnteresseerd in hoe het met de ander gaat. We sluiten niemand buiten en we respecteren de mensen om ons heen. Dat staat los van de relatie die we met ze hebben, hun functie of welke andere eigenschap dan ook; we zijn sociaal.

Klantgericht

Ons bestaansrecht bestaat primair uit wat we doen voor onze klanten. Daarom verdienen deze klanten het om het middelpunt te zijn van alles wat we doen. Alles wat we doen, doen we namelijk voor onze klanten, namens onze klanten, in overleg met onze klanten en heel soms zelfs ondanks onze klanten. We zijn klantgericht.

Meer informatie

"Vijf culturele waarden vormen de basis voor onze positionering. Dit is wat ons bindt!"

 

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen