VOXS

VOXS Bouwsysteem is een hoogwaardig flexibel bouwsysteem. Met houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen als basis in een vaste stramienmaat. De maatvoering van het VOXS Bouwsysteem is gebaseerd op een stramienmaat van 2400mm met vrije overspanningen van maar liefst 7200mm. Ideaal voor de zorg, scholen, kantoren en woningen.

Het bouwsysteem voldoet aan de eisen van permanente huisvesting waarbij je zelf het afwerkingsniveau bepaalt. De architectuur, indeling, materialisering en gevelafwerking zijn maatwerk en geven het gebouw de gewenste uitstraling. Onze prefab bouwelementen zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken, zo blijven grondstoffen behouden.

Onze conceptuele totaaloplossingen staan garant voor een geoptimaliseerde samenwerking met onze bouwpartners en co-makers (ketensamenwerking). Ons proces en de engineering vertrekt altijd vanuit een basis standaardisatie in een bouw informatie model (BIM). Dit zorgt voor een snelle voorbereidings- en bouwtijd met bijkomende kostenvoordelen.

Overtuigd van de velde voordelen van VOXS? En ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, waar je de twee demo-modellen in het VOXS Bouwsysteem kan bezoeken.

Meer informatie

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen Stel je vraag

Concepten

VOXS Home en Care
VOXS Home
VOXS Business
VOXS School
VOXS Care
VOXS Leisure
VOXS Cure"We bouwen bewust met hout."

Bijbehorende projecten

Flexibel en betaalbaar woonconcept

Levensloopbestendig & Energieneutraal Wonen

Appartementen met toepassing van hout