Kantoorconcept

Ben je op zoek naar een kantoor dat naadloos aansluit op jouw bedrijfsproces? Dan bieden onze kantoorconcepten dé oplossing! Onze nieuwbouw kantoren zijn uniek, duurzaam en gebouwd met het oog op de toekomst. De concepten zijn gemakkelijk uit te breiden en groeien op deze manier mee met jouw organisatie. Maar bovenal bieden de kantoren een fijne werkplek voor jou en je werknemers. Dat noemen we Samen Beter Bouwen!

Nieuwbouw kantoor op maat

Wanneer je kiest voor een nieuwbouw kantoor, dan kies je voor een bedrijfspand wat volledig aansluit bij jouw wensen. Hoeveel werkplekken heb je nodig, waar kunnen je werknemers lunchen en hoe richt je je vergaderzalen in? Je bepaalt het allemaal zelf! Onze kantoorconcepten worden gebouwd volgens een gestandaardiseerd proces, maar hebben wel elk hun eigen identiteit. Bij Bergh Bouwsystemen heb je de voordelen van een doordacht concept én ruim voldoende keuze in de realisatie van het kantoor. Zo bouw je niet zomaar een bedrijfspand, maar is je werkplek een verlengstuk van jouw bedrijfsvoering.

VOXS Bouwsysteem

De kantoren bestaan uit een concept waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende bouwsystemen. Bijvoorbeeld een mix van houtskeletbouw, staalskeletbouw en prefab beton of ons unieke VOXS BouwsysteemDit laatste is een doordacht bouwsysteem met grote ontwerpvrijheid waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. 

Van schets tot sleuteloverdracht

Wij bouwen graag turnkey. Dat betekent dat we het hele bouwproces voor jou faciliteren. Als ontwerpende bouwer ontwikkelen we jouw kantoor van de eerste schets tot aan de sleuteloverdracht. Zo heb je maar één contactpunt en kun je de volledige verantwoordelijkheid over het project bij ons neerleggen.

Richtprijs

De ontwerp- en bouwkosten van een kantoorgebouw bedragen circa 1450 euro per m2 BVO (bruto vloer oppervlak). Echter is de range veel groter. Zo kunnen we ook kantoorgebouwen realiseren vanaf 1250 euro tot over de 2000 euro per m2 BVO. Dit is afhankelijk van de locatie, de efficiëntie van het ontwerp en het gewenste kwaliteitsniveau. Met een passend en betaalbaar onderhoudscontract ontzorgt Bergh Beheer & Onderhoud bovendien het onderhoud voor de komende tientallen jaren.

Het kantoor van jouw dromen

Benieuwd hoe onze kantoorconcepten aansluiten bij jouw wensen? Bekijk onze eerdere projecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Het team van Bergh Bouwsystemen gaat graag met jou in gesprek over het realiseren van het kantoor van jouw dromen. Neem contact op met Erik van den Bergh voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

''Als ontwerpende bouwer ontwikkelen we jouw kantoor van schets tot aan de sleuteloverdracht.''

Diensten binnen dit bouwconcept

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Staalskeletbouw

Met staalskeletbouw zijn grote overspanningen mogelijk. Deze bouwmethode is met name zeer geschikt voor grotere bouwwerken en maatwerkoplossingen in de utiliteit.

Bijbehorende projecten

Gerealiseerd

Internationaal kantoor klaar voor de toekomst

In uitvoering

Duurzaam kantoor in de Europoort

Gerealiseerd

Modern kantoorpand ontwikkeld in Bouwteam