Houtskeletbouw

Een snelle, lichte, hoogwaardige en milieuvriendelijke bouwmethode. Ideaal voor woningen en optoppen van een bestaand gebouw.

Bij houtskeletbouw wordt de constructie opgebouwd uit een stelsel van houten stijlen en regels met daartussen isolatiemateriaal. Het stijl- en regelwerk wordt dichtgemaakt met plaatmateriaal waardoor de constructie stabiel wordt. De verdiepingsvloeren zijn meestal van hout, maar kunnen ook in (prefab)beton worden uitgevoerd. Bij houtskeletbouw wordt met prefab elementen gewerkt. De elementen worden in de fabriek gemaakt, waarna ze kant-en-klaar op de bouwplaats worden afgeleverd en gemonteerd.

Een deel van onze productiehal in Bergen op Zoom is speciaal ingericht voor de productie van HSB-elementen. De HSB-elementen worden in onze eigen productiehal onder ideale omstandigheden geproduceerd. Vanuit deze locatie leveren wij een hoogwaardig product met verschillende voordelen, die volledig voldoen aan de huidige bouwregelgeving. Wij maken verschillende HSB-elementen zoals buitenwanden, binnenwanden en vloeren. Afhankelijk van het type gebouw of bouwsysteem stemmen wij de HSB-elementen, de afwerking en de gewenste isolatiewaarde hier op af. Onze HSB-elementen zijn daarom altijd maatwerk. De montage van de HSB-elementen gebeurt desgewenst ook door onze eigen timmerlieden. Ons betrokken team van specialisten staat daarom garant voor kwaliteit, snelheid en efficiency.

MEER INFORMATIE

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen Stel je vraag

 

"Een snelle, lichte, hoogwaardige en milieuvriendelijke bouwmethode."