Samen werken vanuit een bedrijfsverzamelgebouw

  • Prefab beton
Naar alle projecten

Op een minuut van de A17 en dichtbij het centrum van Roosendaal zijn op bedrijvenpark Borchwerf 2 (aan het Klerkenveld 1 t/m 16) 15 multi functionele Business-units en 90 Mega-garages gerealiseerd. De ruimtes variëren van 36 m² tot 322 m², zijn flexibel in te richten en kunnen volledig naar wens worden afgebouwd. 

Business Center Borchwerf 2 is verdeeld over twee bouwlagen met een zeer moderne en duurzame uitstraling. Dit complex bestaat uit 15 business-units en 90 mega-garages en zijn ontwikkeld naar het idee van het Business Center Moermont in Bergen op Zoom. De business-/garage-units zijn beschikbaar vanaf 36m2 tot 322 m2. De Business-units zijn ideaal voor kantoor, showroom en atelierruimte. Terwijl de hoge Mega-garages perfect geschikt zijn voor bedrijfs-, opslag- en archiefruimte en stalling van camper, caravan, boot, oldtimer, etc.

Voor het plan hebben we samen met Bergh Vastgoed & Ontwikkeling een eigen bouwsysteem ontworpen bestaande uit prefab betonnen onderdelen. Uiteraard hebben we verbeteringen ten opzichte van het originele plan (in Bergen op Zoom) doorgevoerd.

 

PROJECT SPECIFICATIES

OPDRACHTGEVER

BERGH ONTWIKKELING

SOORT GEBOUW
BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW

LOCATIE
ROOSENDAAL

OPPERVLAKTE
 8.000 M2

LOCATIE
30 WEKEN

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Prefab beton

Prefab beton is een bouwmethode die zich goed leent voor bouwprojecten met grote mate van repetitie, wanneer de elementen veelvuldig kunnen worden herhaald.