Nieuwe vleugel tegen een historisch klooster

  • Staalskeletbouw
  • VOXS Bouwsysteem
Naar alle projecten

De Jager Detachering is al jaren een betrouwbare partner in het uitzenden van medewerkers in Zuidwest-Nederland. In 2004 is De Jager Detachering als familiebedrijf begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie. De uitzendkrachten worden tewerkgesteld bij een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren, zoals in de agrarische sector, de fruitteelt, de schaal-, schelpdierenindustrie, de visverwerking, de metaalindustrie en de recyclingindustrie

SNF-Keurmerk

Daarnaast is het ook belangrijk dat de medewerker zich snel thuis voelt, en indien gewenst, prima huisvesting en vervoer krijgt. Deze huisvesting biedt De Jager Detachering aan in hun eigen accommodaties, waarbij het SNF-keurmerk als minimale norm wordt gehanteerd. Zo hebben de medewerkers altijd een goede thuisbasis.

300 plaatsen

Het voormalige Klooster van Rilland fungeert al sinds 2011 als huisvesting voor medewerkers van De Jager Detachering. Bij besluit van 23 juni 2020 heeft de raad van de gemeente Reimerswaal het bestemmingsplan "Klooster van Rilland" vastgesteld. Het plan maakt het mogelijk dit uit te breiden naar 300 plaatsen.

Nieuwe vleugel

De uitbreiding van het Klooster doormiddel van de bouw van een nieuwe vleugel krijgt steeds meer vorm. Sinds augustus 2021 hebben we samen in bouwteam het voorlopig ontwerp uitgewerkt tot een een defintiefontwerp. Het komende jaar bouwen we samen met De Jager Detachering verder aan deze nieuwe ontwikkeling. In de nieuwe vleugel worden prachtige appartementen gerealiseerd, zodat er in de toekomst 300 medewerkers op deze kwalitatieve locatie gehuisvest kunnen worden.

Bent u benieuwd naar hoe wij ontwerpen en realiseren in bouwteam? Neem dan vrijblijvend contact op!

contact

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Oplevering nadert

De nieuwbouw in Rilland nadert zijn voltooiing. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de bouwkundige en installatietechnische afbouw. Als alles volgens verwachting gaat zijn onze werkzaamheden medio april afgerond.

23-03-2023
Hoogste punt komt in zicht

3 weken na de assemblage van het eerste prefab element is het hoogstepunt binnen handbereik!

13-10-2022
Assemblage VOXS casco

Na het storten van de vloer gaat het project nu echt de hoogte in!

28-09-2022
Begane grondvloer gestort

Met behulp van ruim 200m3 beton is in Rilland de begane grondvloer gestort.

06-09-2022
Start van de bouw

Vandaag zijn de eerste palen de grond in gegaan waarmee de bouw dan officieel is begonnen.

30-06-2022
Opdracht realisatiefase

Ondertekening contract

14-04-2022
Definitief ontwerp gereed

Ontwerp traject in Bouwteam

31-03-2022

Samen bouwen aan kwalitatief goede huisvesting!

Diensten binnen dit project

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Staalskeletbouw

Met staalskeletbouw zijn grote overspanningen mogelijk. Deze bouwmethode is met name zeer geschikt voor grotere bouwwerken en maatwerkoplossingen in de utiliteit.