Nieuwe vleugel voor De Jager Detachering opgeleverd

19-04-2023
Terug naar overzicht

We nemen je mee naar Rilland, waar we een nieuwe vleugel aan een historisch klooster hebben opgeleverd aan De Jager Detachering. Het nieuwe gebouw, dat middels een overdekte doorgang is verbonden aan het voormalige klooster, gaat onderdak bieden aan 117 medewerkers.

Met dit gebouw wil De Jager Detachering een comfortabele accommodatie bieden voor haar werknemers. Ze kiezen daarbij om duurzaamheid, natuur en wooncomfort te combineren in een unieke woon- en leefruimte. 

Bouwen brengt mogelijkheden

De aanleiding van de bouw heeft te maken met succesvol bedrijfsbeleid. De Jager Detachering had behoefte aan meer accommodaties voor haar werknemers en heeft dat in samenwerking met Architecten Alliantie en Bergh Bouwsystemen uitgewerkt tot een haalbaar ontwerp. Daarbij is uitvoerig rekening gehouden met duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

Door diverse installaties mee te nemen in het ontwerp hebben we de ecologische voetafdruk van het gebouw verkleind. Daarnaast brengt de standaardisatie van ons bouwsysteem een hoge mate van flexibiliteit met zich mee. Hierdoor kunnen in de toekomst makkelijk bouwkundige aanpassingen worden gedaan. Zo biedt deze nieuwe aanbouw meer mogelijkheden voor De Jager Detachering.

We kijken terug op een bijzonder mooi project. Dit project reflecteert de essentie van Samen Beter Bouwen in de samenwerking met de opdrachtgevers en onze bouwpartners. Met elkaar hebben we een project gerealiseerd wat klaar is voor de toekomst. 

Ben je benieuwd naar het project van A tot Z? Lees dan verder op de projectpagina. Hier vind je een tijdlijn van de bouw en meer technische details!

Project

Wil jij meebouwen aan een van onze volgende projecten? Kijk dan op onze ‘Werken Bij’ pagina of neem direct vrijblijvend contact met ons op. We maken graag eens kennis met je!

Werken bij


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag