Bouwupdate De Jager Detachering: Assemblage VOXS casco gestart

28-09-2022
Terug naar overzicht

In Rilland begint het project in opdracht van De Jager Detachering op gang te komen. Nu we zijn begonnen met de assemblage van het VOXS bouwsysteem begint het project meer vorm aan te nemen. Door middel van een gestandaardiseerde methode worden er in korte tijd 103 prefab vloeren elementen en 237 houten gelamineerde kolommen geplaatst die samen het casco van het gebouw vormen. 

Dankzij de toepassing van de houten gelamineerde kolommen wordt de ecologische impact van dit project drastisch gereduceerd. In totaal wordt er bij dit project alleen al door de toepassing van deze houten kolommen gebruik gemaakt van ruim 63 m3 hout, wat in totaal 43.710 kg aan CO2 weet vast te leggen. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 48 huishoudens in een jaar tijd. 

 

Samen Bouwen we verder

Samenwerking staat centraal bij Bergh Bouwsystemen en met onze co-makers bouwen we samen aan dit prachtige project. Samen met meerdere  betrokken partijen zoals Cerfix Constructies, OBI Beton, Arcon Houtconstructies, EBRS Staalconstructies, @heeren groep en Jonkers Bouwmetaal BV zien we het project in hoog tempo vorderingen maken op weg naar het hoogste punt. 

Meer weten over het VOXS bouwsysteem? kijk hier!

VOXS


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag