Ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken?

05-04-2022
Terug naar overzicht

 

Als werkvoorbereider een impactvolle rol hebben in vernieuwend bouwen; samenwerken met een energiek bouwteam; de ruimte hebben om processen te verbeteren. Uitdagend? Ja zeker! Interesse? Mooi, we horen graag van je! 

Wij geloven in een langdurige samenwerking en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. De medewerkers van Bergh Bouwsystemen zijn ons belangrijkste kapitaal en daar willen we heel goed voor zorgen.

Onze innovatieve utiliteitsprojecten zijn grotendeels vanuit eigen ontwikkeling of in bouwteam; je hebt daardoor de ruimte om écht je vak uit te oefenen. Je krijgt de kans om samen met ons op digitaal vlak verder door te ontwikkelen in de bouw met BIM en prefab (hout)bouwoplossingen.

Als je het ambieert bieden we je ook nog volop doorgroeimogelijkheden in onze organisatie. Bij Bergh Bouwsystemen besteden we continu aandacht aan jouw ontwikkeling. Zoals met trainingen op persoonlijk leiderschap, waarmee je leert nog succesvoller te zijn in je werk en privé. 

Meer weten over de vacature of graag eens persoonlijk kennismaken? Neem contact op met Erik van den Bergh via erikvandenbergh@berghbouwgroep.nl of bel 0164-212346. 

 Kijk voor de volledige vacature:

Vacature werkvoorbereider

#SamenBeterBouwen #Nieuweuitdaging #BIM #Kennismaken

 

 

 

 

 

 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag