Terug naar overzicht

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider een impactvolle rol hebben in vernieuwend bouwen; werken met een energiek bouwteam; de ruimte hebben om processen te verbeteren. Uitdagend? Ja zeker! Interesse? Mooi, we horen graag van je!

Wat ga je doen?

Je gaat de werkvoorbereiding van innovatieve utiliteitsprojecten oppakken; van ontwikkeltraject tot aan oplevering. Of het nou een kantoorpand is voor een bekende regionale partij of een nieuw woonzorggebouw, de kans is groot dat je er regelmatig in de buurt bent. Je kunt dus echt trots aan iedereen vertellen dat je verantwoordelijk bent geweest voor de realisatie van een project wat iedereen in je buurt kent. Dat is de kracht van regionaal bouwen voor en met mensen uit de directe omgeving. 

Als zelfstandig werkvoorbereider werk je voornamelijk vanaf ons kantoor met een goed team van collega's om je heen. De projecten zijn grotendeels vanuit eigen ontwikkeling of in bouwteam; je hebt daardoor de ruimte om écht je vak uit te oefenen. Je werkt binnen een bouwteam samen met verschillende co-makers waarin je een coördinerende rol vervult. Je ondersteunt bij het ontwerptraject en inkooptraject. Gedurende de uitvoeringsfase bewaak jij alle schema's en planningen en ben je de contactpersoon voor alle stakeholders.

Na de opleveringsfase zorg je voor een goede projectevaluatie: gedurende het bouwtraject kan het zijn dat je kansen ziet om dingen slimmer, sneller of beter te doen. Daar zijn we alleen maar blij mee en we laten ons graag door jou hierover adviseren. Je ontwikkelt en implementeert verbetervoorstellen ten aanzien van ons (grotendeels prefab)  bouwproces zodat de voorbereiding en uitvoering van een volgend project nog beter verloopt.

Wie zijn wij?

We zijn onderdeel van Bergh Bouwgroep; een betrokken familiebedrijf sinds 1958 uitgegroeid tot een gerenommeerde bouwteampartner in directe relatie met klanten in Zuidwest Nederland. Bij Bergh Bouwgroep willen we “Samen Beter Bouwen”. Dat is onze cultuur, ons DNA. We doen het samen. Samen met onze collega’s. Samen binnen onze bouwgroep. Samen met de klant. Want alles wat je samen doet wordt beter. 

Binnen onze organisatie heerst een informele en professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij voor iedereen de deur altijd open staat. Samen bereiken we meer dan alleen. Daar zijn we van overtuigd. Binnen onze organisatie worden successen gevierd. 

Wie ben jij?

De werkvoorbereider die wij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

 • Met jouw HBO bouwkundig denk en werkniveau vind je het leuk om kennis te delen met je collega’s en het projectteam.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als werkvoorbereider en/of uitvoerder in de bouw.
 • Je vindt het leuk om mensen en partijen te verbinden en motiveren om samen een optimaal projectresultaat te bereiken.
 • Met jouw gestructureerd werken en organisatorisch vermogen is geen projectuitdaging te groot.
 • Je bent bekend met LEAN en BIM en weet deze methodieken in de praktijk toe te passen wat voor jou het samen voorbereiden en bouwen van een project een stuk dynamischer maakt.

Je krijgt er veel voor terug!

Wij geloven in een langdurige samenwerking en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij ons:

 • Een fijne vaste werkplek waar je met plezier kan werken in een jong, energiek en resultaatgericht team.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kort verzuimdagen).
 • Een goed pensioen en mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering inclusief korting op eventuele aanvullende verzekeringen.
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid.
 • Mogelijkheid van een 32-urige werkweek.
 • Jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling.
 • En uiteraard een prima passend marktconform salaris.

En dat is nog niet alles. De medewerkers van Bergh Bouwsystemen zijn ons belangrijkste kapitaal en daar willen we heel goed voor zorgen. Bij Bergh Bouwsystemen besteden we continu aandacht aan jouw ontwikkeling. Zoals met trainingen op persoonlijk leiderschap, waarmee je leert nog succesvoller te zijn in je werk en privé.

Meer weten?

Is deze functie iets voor jou? Neem dan contact met ons op!

Wil je (voordat je solliciteert) meer weten over deze vacature? Neem contact op met Erik van den Bergh via 0164-212346 of erikvandenbergh@berghbouwgroep.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het ongevraagd toesturen of aanbieden van cv’s behoort daar ook toe.

 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_29") }}
{{ errors.first("field_30") }}
{{ errors.first("field_31") }}
{{ errors.first("field_94") }}
{{ errors.first("privacy") }}