Terug naar overzicht

Werkvoorbereider

Bij Bergh Bouwsystemen werk je met deskundige collega’s aan onze ambitie: Het ontwikkelen en realiseren van innovatieve, circulaire, duurzame en energiezuinige conceptuele totaaloplossingen op het gebied van leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Het realiseren van toekomstgerichte huisvesting waarbij de bewoner en gebruiker voorop staat is ons doel.

Word jij onze nieuwe collega?

Als werkvoorbereider werk je samen met ons verder aan het uitwerken en voorbereiden van diverse conceptuele bouwsystemen. Je bent de spin in het web en bewaakt het overzicht, houdt het hoofd koel als het spannend wordt, communiceert gemakkelijk met externe en interne partijen. Belangrijk is dat je kunt organiseren en analyseren en continu procesverbeteringen ziet en in gang zet. Je kunt de kern van een probleem identificeren en maakt onderscheid tussen oorzaak en gevolg.

Jouw profiel. De juiste kandidaat

Ben je op zoek naar deze uitdagende baan als werkvoorbereider bij ons professioneel familiebedrijf met als werkterrein de Zuidwestelijke Delta? Ben je woonachtig in onze regio? Dan ben jij degene die we zoeken! Van jou vragen we naast een technische HBO Bouwkundige opleiding en enige werkervaring, zelfstandigheid en een gezonde prestatiemotivatie. Ervaring op het gebied van bouwen middels een integraal bouw informatie model (BIM) is geen must wel een pré.

Ons aanbod. Wat mag je van ons verwachten?

Naast uitdagende mooie en bijzondere opdrachten bieden wij je een collegiale en uitdagende werkomgeving binnen een familiebedrijf waar een open cultuur en een leuke sfeer heerst. Er is ook voldoende ruimte om je binnen een informele professionele werkomgeving te ontplooien door middel van opleidingen en persoonlijke aandacht. Natuurlijk word je direct beloond met een vaste baan met een goed salaris en een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat houdt de functie in? Jouw verantwoordelijkheden

Het effectief en efficiënt coördineren en voorbereiden van onze conceptuele bouwplannen, in alle voorkomende gebieden, vanaf de initiatief- tot en met contract- inclusief de prijsvormingsfase. Komt het project tot realisatie, dan ben je ook verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden en begeleiden van het project. Je werkt binnen budget samen met verschillende co-makers in een BIM model. Je kan vroegtijdig BIM clashes signaleren om tot het juiste resultaat voor uitvoering te komen.

Wat denk je ervan?

Spreekt deze baan je aan en zie je jezelf al helemaal werken bij Bergh Bouwsystemen. Neem dan nu contact met ons op! Verras ons in een persoonlijk gesprek waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Erik van den Bergh via 0164 - 21 23 46.

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_29") }}
{{ errors.first("field_30") }}
{{ errors.first("field_31") }}
{{ errors.first("privacy") }}