Hout terug in de natuur!

14-04-2021
Terug naar overzicht

De eerste houtenkolommen en prefab betonvloeren voor woonzorggebouw Bieduinen zijn geplaatst. De komende twee weken verrijst de hoofdstructuur van het eerste woonzorggebouw. Kort daarna starten we met de assemblage werkzaamheden voor woonzorggebouw de Cluse.

We werken omgevingsbewust en met respect voor de natuur. We passen kleine prefab onderdelen toe die makkelijk over de weg vervoert worden. Hierdoor is speciaal transport niet nodig. De meeste elementen, behalve onze prefab betonvloeren, worden met elektrische bouwkranen geplaatst. Zowel voor het snelle bouwproces als ecologisch een win-win.

We passen hier het VOXS Bouwsysteem toe. Een hoogwaardig flexibel bouwsysteem waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.  Ideaal voor realisatie van zorgebouwen, scholen, kantoren en woningen.

Beide gebouwen tellen maar liefst 276 van deze prachtige houten kolommen. We kunnen niet wachten met het plaatsen van de houtskeletbouw gevelelementen. Laat het mooie voorjaarsweer maar komen!

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag