VOXS Demo Model I

18-09-2018
Terug naar overzicht

Gebouwen die demontabel, herbruikbaar en aanpasbaar zijn. Dat bestaat! VOXS Bouwsysteem is een doordacht bouwsysteem met grote ontwerpvrijheid, waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. Flexibel meebewegen is onze norm. Met een legio aan keuze mogelijkheid op het gebied van kwaliteit en comfort. Een VOXS gebouw is persoonlijk, duurzaam, modulair en bovenal toekomstbestendig.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet?

In het VOXS Demomodel I krijgt u een goede indruk van onze maximale overspanningen, toepassing van verschillende gevel- en afbouwmaterialen. Ook kunnen wij u hier de mogelijkheden voor een dakterras en balkon laten zien.

VOXS Experience

Overtuigd van de vele voordelen van VOXS? En bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, waar u de twee demomodellen in het VOXS Bouwsysteem kan bezoeken.

Daarnaast kunt u door onze VR-Bril diverse ontwerpen beleven. Door gebruik te maken van natuurlijke belichting ervaart u de ontwerpen als levensecht. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in het VOXS Bouwsysteem.

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag