VOXS Demo Model II

20-09-2018
Terug naar overzicht

Gebouwen die demontabel, herbruikbaar en aanpasbaar zijn. Dat bestaat! VOXS Bouwsysteem is een doordacht bouwsysteem met grote ontwerpvrijheid, waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. Flexibel meebewegen is onze norm. Met een legio aan keuze mogelijkheid op het gebied van kwaliteit en comfort. Een VOXS gebouw is persoonlijk, duurzaam, modulair en bovenal toekomstbestendig.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet?

In het VOXS Demomodel II laten we u graag ons gestandaardiseerd casco zien voor permanente demontabele bouw. Hier kunt u ook optimaal de unieke en warme uitstraling van de houten kolommen beleven. Het dak van demomodel II is voorzien van een sedumdak in combinatie met zonnepanelen dat zorgt voor extra energiebesparing.

VOXS Experience

Overtuigd van de vele voordelen van VOXS? En bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, waar u de twee demomodellen in het VOXS Bouwsysteem kan bezoeken.

Daarnaast kunt u door onze VR-Bril diverse ontwerpen beleven. Door gebruik te maken van natuurlijke belichting ervaart u de ontwerpen als levensecht. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in het VOXS Bouwsysteem.

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag