Werkvoorbereider gezocht!

10-01-2020
Terug naar overzicht

Werk met ons aan duurzaamheid

Stel jij jouw toekomst veilig met circulair bouwen? Wil jij ook dat dit jouw nieuwe werkplek wordt? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega werkvoorbereider die onze conceptuele bouwpassie deelt!Bij Bergh Bouwsystemen werk je met deskundige collega’s aan onze ambitie: Het ontwikkelen en realiseren van innovatieve, circulaire, duurzame en energiezuinige conceptuele totaaloplossingen op het gebied van leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Het realiseren van toekomstgerichte huisvesting waarbij de bewoner en gebruiker voorop staat is ons doel.

Als werkvoorbereider werk je samen met ons verder aan het uitwerken en voorbereiden van diverse conceptuele bouwsystemen. Je bent de spin in het web en bewaakt het overzicht, houdt het hoofd koel als het spannend wordt, communiceert gemakkelijk met externe en interne partijen. Belangrijk is dat je kunt organiseren en analyseren en continu procesverbeteringen ziet en in gang zet. Je kunt de kern van een probleem identificeren en maakt onderscheid tussen oorzaak en gevolg.

Wat denk je ervan?

Spreekt deze baan je aan en zie je jezelf al helemaal werken bij Bergh Bouwsystemen. Neem dan nu contact met ons op! Verras ons in een persoonlijk gesprek waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie.

Werken bij Bergh Bouwsystemen