Bergh Bouwsystemen viert vier jaar partnerschap met topatlete Lotte Haest!

22-03-2024
Terug naar overzicht

Bij Bergh Bouwsystemen geloven we in het ondersteunen van lokaal talent, en dit jaar markeren we een bijzonder jubileum: het vierde jaar van onze samenwerking met de atlete Lotte Haest, de dochter van Koen Haest. 

Lotte, die vorig jaar de prestigieuze titel van Sportvrouw van het Jaar in de Gemeente Bergen op Zoom in de wacht sleepte, blijft de sportwereld verbazen met haar indrukwekkende prestaties. Met een gouden medaille op het NK discuswerpen,  een zilveren medaille op het NK kogelstoten en een 7e plaats bij de Europese kampioenschappen  heeft Lotte bewezen dat ze een ware kracht is om rekening mee te houden.

Als blijk van waardering voor onze jarenlange steun aan haar topsportcarrière, trakteerde Lotte het team van Bergh Bouwsystemen op een exclusieve clinic discuswerpen en kogelstoten. Deze unieke ervaring vond plaats op de atletiekbaan van AV SPADO, gelegen op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom, de thuisbasis van Lotte. Het was een fantastische clinic vol inspiratie, waarbij we niet alleen inzicht kregen in de discipline en toewijding die nodig zijn voor topsport, maar ook zelf de technieken van discuswerpen en kogelstoten mochten ervaren.

 We zijn er trots op dat we deel uitmaken van Lotte's reis en kijken uit naar de vele successen die nog komen gaan.


Ik help je graag verder

Koen Haest

Directeur Stel je vraag