Hoogste punt Woonhof Sterrelaan bereikt!

20-02-2024
Terug naar overzicht

We zijn verheugd om te delen dat het project Woonhof Sterrelaan in Bergen op Zoom een belangrijke mijlpaal heeft bereikt: het hoogste punt van de bouw is officieel bereikt! 

De afgelopen vier weken zijn in een oogwenk voorbij gegaan, Woonhof Sterrelaan begint nu echt vorm te krijgen. De contouren van ons geprefabriceerd VOXS Bouwsysteem zijn nu echt goed zichtbaar. Dit bouwsysteem bewijst wederom zijn waarde in een uitdagende logistieke omgeving. We zijn heel trots op de soepele voortgang op deze 'postzegel' locatie. 

Een bijzonder kenmerk van dit project zijn de gelamineerde kolommen verborgen achter de houtskeletbouwgevel. Deze houten kolommen zullen een centrale rol spelen in het uiteindelijke interieurconcept.

 Met het bereiken van dit hoogtepunt, zijn we nu de afbouwfase ingegaan. De komende weken zullen alle elementen samenkomen om het definitieve beeld van Woonhof Sterrelaan te vormen. We kijken vol verwachting uit naar het voorjaar, wanneer we de voltooide gevelopbouw kunnen laten zien.

Blijf ons volgen voor meer updates en beelden van dit bijzondere bouwproject. Woonhof Sterrelaan belooft een prachtige toevoeging te worden aan haar omgeving, en we kunnen niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen!

Ik help je graag verder

Koen Haest

Directeur Stel je vraag