Bouw samen met ons aan een duurzame toekomst!

24-05-2023
Terug naar overzicht

Samen bouwen aan een duurzame toekomst! Sinds 2020 zijn we vol trots partner van Trees For All, een toonaangevende organisatie die zich onvermoeibaar inzet voor een groenere en gezondere planeet.

Bij Bergh Bouwsystemen geloven we dat duurzaamheid essentieel is voor een betere toekomst. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Trees For All, een organisatie die zich toelegt op het planten van bomen en het bevorderen van duurzame ontwikkeling. 

Bomen spelen een cruciale rol in ons ecosysteem. Ze zuiveren de lucht, bieden onderdak aan talloze dieren en helpen de klimaatverandering tegen te gaan door CO2 op te nemen en zuurstof vrij te geven. Door bomen te planten, herstellen we de natuurlijke balans en creëren we een gezondere en groenere omgeving voor ons allemaal.

Trees For All is een organisatie die zich al meer dan twintig jaar inzet voor duurzaamheid en bosbehoud. Ze werken samen met lokale gemeenschappen en organisaties over de hele wereld om bossen te herstellen, nieuwe bossen aan te leggen en duurzame landbouwpraktijken te bevorderen. Ze zijn experts op het gebied van CO2-compensatieprojecten en hebben al meer dan 6 miljoen bomen geplant in binnen- en buitenland.

Als partner van Trees For All dragen we bij aan hun missie en hebben we al 440 bomen gedoneerd namens onze collega's en opdrachtgevers. We zijn trots op dit aantal, maar we zijn vastbesloten om nog meer te doen. Het planten van bomen is een tastbare manier om onze impact op het milieu te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Wil je ook een steentje bijdragen? Bezoek hun website en ontdek hoe je zelf kunt deelnemen aan de inspanningen van Trees For All. Samen kunnen we een groenere wereld creëren, waarin we zorgen voor onze planeet en toekomstige generaties.

Samen bouwen we aan een groene toekomst! Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag