Ontwikkeling kleinschalig woonzorgcomplex een stap dichterbij!

19-04-2022
Terug naar overzicht

Met een gevoel van trots en groot enthousiasme brengen wij je graag op de hoogte van één van onze laatste ontwikkelingen. Samen met Bergh Vastgoed & Ontwikkeling realiseren we in Bergen op Zoom een kleinschalig woonzorgcomplex. 

Onlangs hebben de gemeente Bergen op Zoom en Bergh Vastgoed & Ontwikkeling de anterieure overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 20 woonzorg studio’s aan de Billrothstraat. Daarmee is de totstandkoming van dit nieuwe kleinschalig woonzorgcomplex een flink stuk dichterbij gekomen.

Het nieuwe woonzorgcomplex ligt centraal in de buurt Warande-Oost en hoort bij de wijk Bergen op Zoom-Oost en is met name bestemd voor ouderen die moeite hebben om alleen te wonen, maar nog wel in staat zijn om samen met andere bewoners een zelfstandig leven te leiden in een huiselijke omgeving met persoonlijke (thuis)zorg op maat. De snel groter wordende groep alleenstaanden is steeds meer afhankelijk van voorzieningen in de directe woonomgeving. Ook zijn senioren steeds meer aangewezen op de hulp van anderen. Juist daarom hebben wij dit kleinschalige woonzorgconcept bedacht. Onbezorgd ouder worden is het doel van deze vorm van kleinschalig wonen.

Meer weten over dit kleinschalig woonzorgproject? 

Klik hier


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag