Gratis rustige werkplek tijdens COVID-19

22-01-2021
Terug naar overzicht

Word je gillend gek van thuiswerken en/of studeren? Vanaf vandaag bieden wij ‘GRATIS’ twee coronaproof werkplekken aan. Voor wie? Voor studenten en thuiswerkende gezinnen in de regio Bergen op Zoom. Wanneer? Gedurende de huidige lockdown! 

Ben jij of ken jij een student en/of thuiswerkende ouder in de regio Bergen op Zoom die behoefte heeft om één dag ongestoord in alle rust te komen werken en/of studeren? Breng ze dan op de hoogte van dit eenmalige unieke aanbod.

Voor één dag kan je bij ons in Bergen op Zoom van 08:15 tot 16:15 uur 'gratis' komen studeren en/of werken in onze mock-up. De twee werkplekken zijn uiteraard coronaproof en voorzien van meubilair, verwarming, stroom, goede WIFI en met sanitair op loopafstand.

Wij ontwikkelde het VOXS Bouwsysteem en bouwde daarvoor een mock-up op ons eigen bedrijventerrein in Bergen op Zoom. Momenteel staat onze mock-up leeg omdat wij door de huidige coronamaatregelen geen bezoek ontvangen. Deze rustige werkplek willen we graag met jou delen.

De maatschappelijke impact van het coronavirus is groot. Wij zien ook de druk op thuiswerkende gezinnen alsmaar toenemen. We weten dat we hiermee niet het verschil kunnen maken. Voor ons is het bieden van een rustige en stille werkplek een kleine moeite, maar voor veel gezinnen hopelijk een groot gewin.

Bij interesse neem dan vandaag nog contact op via info@berghbouwsystemen.nl

Bekijk ook de 360 graden beelden van deze twee werkplekken via onderstaande weblink:

Werkplek begane grond

Werkplek eerste verdieping

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag