Studie modern zorgcomplex voor intramurale zorg

  • VOXS Bouwsysteem
Naar alle projecten

Deze studie bestaat uit 96 woonzorg appartementen verspreid over vier woonblokken van ieder drie bouwlagen hoog. De woonblokken zijn verbonden met tussengebieden.

Een unieke woon-zorg omgeving

Open tuinen zorgen voor een fijn lichtinval en buitengevoel in het gemeenschappelijke restaurant en de multifunctionele ruimtes. Het complex is daarnaast voorzien van alle benodigde ruimtes om de intramurale zorg te verlenen die tegenwoordig benodigd is in een modern woon-zorgcomplex.

Een unieke woon-zorg omgeving, door doordacht gebruik van natuurlijke materialen en gemakkelijke toegang tot het buitenlandschap.

Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling is wooncomfort voor iedere gebruiker. Dit omvat fysieke en structurele componenten, evenals immateriële factoren – zoals de manier waarop een woning voelt, of de manier waarop licht een gevoel van welzijn creëert. De zorgwoningen voldoen standaard aan de eisen voor permanent bouwen.

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Vergelijkbare projecten

Twee kleinschalige woongroepen op een bijzonder Landgoed

Een fijne plek om te spelen en de dag door te brengen