Flexibel en betaalbaar woonconcept

  • VOXS Bouwsysteem
Naar alle projecten

Momenteel ontwikkelen wij drie flexibele woonconcepten. Onze woningen zijn eindeloos in blokvorm te combineren. We hebben ook diverse oplossingen voor grondgebonden seniorwoningen met maar liefst een vrije overspanning van 7200mm.

De 7 rijtjeswoningen zoals getoond op de afbeeldingen is een mix van twee type eengezinswoningen ‘basis’ en ‘comfort’ in combinatie met een grondgebonden ‘senioren woning’. De woningen zijn energieneutraal. En de gevel gescheiden van de draagconstructie. Daardoor kunnen we eindeloos variëren en combineren in uitstraling.

Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling deze rijwoningen is wooncomfort voor iedere gebruiker. Dit omvat fysieke en structurele componenten, evenals immateriële factoren – zoals de manier waarop een woning voelt, of de manier waarop licht een gevoel van welzijn creëert. De woningen voldoen standaard aan de eisen voor permanent bouwen.

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen Stel je vraag

Diensten binnen dit project

VOXS

VOXS is ons prefab elementen bouwsysteem. Hiermee realiseren wij permanente en semi-permanente huisvesting voor iedere doelgroep.

Vergelijkbare projecten

Kleinschalige Woongroep op een bijzonder Landgoed

Studie modern zorgcomplex voor intramurale zorg

Kleinschalige Woongroep op een bijzonder Landgoed