Kleinschalige Woongroep op een bijzonder Landgoed

  • VOXS Bouwsysteem
Naar alle projecten

Samen met Stichting Titurel en Oomen Architecten hebben wij twee woonzorg-complexen ontworpen voor landgoed Bieduinen. Op deze bijzondere plek ontwikkelen we een innovatief project: Bijzonder Bieduinen. Het combineert en verbindt zorg, cultuurhistorie, duurzaamheid, het sociaal domein, natuur, recreatie en de omgeving.

Onder het motto ‘Bijzonder Bieduinen en Typisch Titurel’ moet het landgoed een trekpleister worden voor toeristen en moet er voor de bewoners met een autisme, psychische problematiek en/of een verstandelijke beperking meer comfort komen.

Woonzorgcomplex De Cluse biedt plaats voor 16 bewoners met aangrenzend een ouderwoning. Wonen krijgt vorm in groepsafdelingen. Titurel opteert bewust voor groepswonen waarbij de bewoners wel ruime kamers tot hun beschikking hebben, maar ook de gezamenlijke woonkamer en keuken een centrale rol blijven spelen in het wonen.

Naar verwachting starten wij eind 2020 met de productie en nieuwbouw van woonzorgcomplex De Cluse.

PROJECT SPECIFICATIES

 

OPDRACHTGEVER

STICHTING TITUREL

SOORT GEBOUW
ZORG | CARE

LOCATIE
PUTTE

OPPERVLAKTE
1.600 M2

 

VERWACHTE BOUWTIJD
23 WEKEN

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen Stel je vraag

Diensten binnen dit project

VOXS

VOXS is ons prefab elementen bouwsysteem. Hiermee realiseren wij permanente en semi-permanente huisvesting voor iedere doelgroep.

Vergelijkbare projecten

Kleinschalige Woongroep op een bijzonder Landgoed

Studie modern zorgcomplex voor intramurale zorg