Familiewoning in Kapelle

  • Houtskeletbouw
Naar alle projecten

Duurzaam bouwen is voor steeds meer particulieren rendabel. Zo koos de familie De Jonge uit Kapelle voor een nieuwbouw woning, volledig gerealiseerd via het modulaire en duurzame VOXS bouwsysteem. 

Het bouwen met VOXS heeft veel praktische voordelen die aantrekkelijk zijn voor particulieren die hun droomhuis willen realiseren. Zo zorgt het VOXS bouwsysteem, door de unieke combinatie van beton- en hout-elementen, voor minder CO2-uitstoot dan reguliere bouw. 

Bouwen met VOXS

De bouwelementen voor dit project zijn prefab geleverd op de bouwplaats en hoefde slechts op hun plaats te worden geïnstalleerd. Dit scheelt enorm veel tijd ten opzichte van traditionele bouw. Zo is het casco van het gebouw in slechts 3 dagen volledig opgebouwd, en kan er snel worden begonnen aan de interieur- en gevelafwerking.

Een andere voordeel van modulair bouwen is de toekomstbestendigheid van het gebouw. Doordat de VOXS elementen gestandaardiseerd zijn kunnen ze gemakkelijk worden geherconfigureerd of vervangen wanneer ze beschadigd zijn. Dit geeft de eigenaar van het gebouw de mogelijkheid om gemakkelijk uit- of af te bouwen naar wens.  

Voor dit nieuwbouwproject is er gekozen voor een witte moderne gevel met grote raamelementen. Dit zorgt voor een modern ogend gebouw met veel natuurlijk licht in het interieur. In het interieur van het gebouw is gekozen om houten constructie elementen zichtbaar te houden, wat bijdraagt aan een natuurlijke en warme sfeer.

Ben je geïnteresseerd in duurzaam, veelzijdig en toekomstbestendige nieuwbouw? Dan denken we graag mee en helpen we je om jouw droomproject succesvol te realiseren. 

Start jouw project!

Type project: Familiewoning

Locatie: Kapelle, Zeeland

 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

VOXS Bouwsysteem

Ons flexibel bouwconcept waarbij drie elementen als basis in een vaste stramienmaat worden gebruikt: houten kolommen, prefab betonvloeren en houtskeletbouw gevelelementen.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een snelle, lichte, hoogwaardige en milieuvriendelijke bouwmethode. Ideaal voor woningen en het optoppen van bestaande gebouwen.