Starterswoningen omringd door groen en ruimte

  • Prefab beton
Naar alle projecten

In samenwerking met gemeente Rucphen hebben we een nieuw uitbreidingsplan in Zegge ontwikkeld. In de Waegemaekersstraat zijn zes nieuwbouw starterswoningen gerealiseerd. Moderne eengezinswoningen op mooie ruime percelen, variërend van 168 tot 300 vierkante meter, aan de rand van de dorpskern. Op de rand van het buitengebied, omgeven door veel natuurschoon en op loopafstand van de dorpskern met supermarkt, basisschool en diverse winkels liggen deze kavels op één van de mooiste locaties in Zegge.

Indeling en uitvoering woningen 

In twee bouwblokken van drie liggen de woningen iets uit elkaar in de Waegemaekersstraat. Tussenin liggen maar liefst twaalf parkeerplaatsen en dat terwijl drie van de woningen zelfs een optionele garage met bovendien een forse inrit hebben.


De woningen beschikken over twee woonlagen en een tweede verdieping vol mogelijkheden. Een prachtige entree-partij die zorgt voor een imposante ontvangst. Fraaie details in het metselwerk, een strakke daklijst, deftige zwarte pannen op het dak. De woonkamer valt over de volledige beukmaat van de woning. Lekker royaal. Met de brede tuindeuren wordt buiten naar binnen en binnen naar buiten gebracht. 


 
Ik help je graag verder

Koen Haest

Projectmanager Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Prefab beton

Prefab beton is een bouwmethode die zich goed leent voor bouwprojecten met grote mate van repetitie, wanneer de elementen veelvuldig kunnen worden herhaald.