Over ons

Een duurzame manier van flexibele huisvesting, dat is wat Bergh Bouwsystemen biedt. Dit doen wij door het leveren van maatwerk dat altijd is afgestemd op de wensen en specifieke eisen van onze klant. Dit doen wij voor elke toepassing binnen leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Van permanente huisvesting, tot semipermanente en tijdelijke bouw. Daarbij bieden wij onze klanten het hele traject: van advies, ontwerp en vergunning, tot aan de bouw, oplevering en onderhoud tijdens de gebruiksperiode.

BERGH-ICONEN-WEB-LERENBERGH-ICONEN-WEB-WERKENBERGH-ICONEN-WEB-VERZORGENBERGH-ICONEN-WEB-WONENBERGH-ICONEN-WEB-RECREEREN

 

 

 

Voor Bergh Bouwsystemen is bouwen geen doel maar een middel. Ons werk levert een bijdrage aan een duurzame, vitale en gezonde werk- en leefomgeving. Bergh Bouwsystemen is specialist in conceptueel, industrieel, flexibel en demontabel bouwen. Samenwerking, klantwaardering en multidisciplinair werken zijn onze belangrijkste drijfveren.

Energiebewustzijn en vergrijzing zijn voor ons een gegeven; de aandacht voor het bestaande neemt toe. De complexiteit groeit en er zijn meer belangen. Bergh Bouwsystemen is gewend om toonaangevend in dit krachtenveld te opereren.

 

Moeder- en Kindcentrum

"Als verpleegkundige ben ik nauw betrokken bij alle veranderingen. Ik..." Lees verder

Naam: Patrick van Dijk
Relatie tot project: Gebruiker

Technasium Melanchthon

De wondere wereld van wetenschap en techniek

Opdrachtgever: Melanchton
Architect: EGM architecten