Huisvesten op maat

U wilt uw huisvesting uitbreiden, vernieuwen of renoveren? Mooi! Wij staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Goede huisvesting waarmee je indruk maakt is een vak apart. Een vak dat Bergh Bouwsystemen verstaat. Wij werken slagvaardig, hoogwaardig en snel.

Werkwijze

Bergh Bouwsystemen biedt u een compleet dienstenpakket.  Vanaf de aanvang van het huisvestingsvraagstuk tot aan de oplevering en onderhoud tijdens de gebruiksperiode. Bergh Bouwsystemen is uw gesprekspartner van de verkennende fase tot aan het vergunningstraject. En van het programma van eisen tot en met de uiteindelijke oplevering,  onderhoud en exploitatie van het gebouw.

Welk stappenplan gebruiken wij en hoe voorziet dat in uw vraag?

  1. Inventarisatie
  2. Ontwerp
  3. Impressie
  4. Bouwplan
  5. Bouw
  6. Oplevering
  7. Onderhoud

Onze expertise is ook beschikbaar voor één of enkele stappen van uw huisvestingsvraag. Het is echt huisvesting op maat! Bergh Bouwsystemen werkt altijd in dialoog met de betrokken actoren. We zorgen voor oplossingen met draagvlak.

Kwaliteitsgebouwen

Bergh Bouwsystemen biedt oplossingen die flexibel, duurzaam en kostenbesparend zijn. Met korte bouwtijden realiseren we kwaliteitsgebouwen binnen uw begroting en de geldende normbudgetten. Onze toepassingen zijn makkelijk aanpasbaar aan toekomstige wensen.

Het resultaat voor u?

Een degelijk, comfortabel en representatief gebouw met een prettig werk- en leefklimaat.

Moeder- en Kindcentrum

"Als verpleegkundige ben ik nauw betrokken bij alle veranderingen. Ik..." Lees verder

Naam: Patrick van Dijk
Relatie tot project: Gebruiker

Technasium Melanchthon

De wondere wereld van wetenschap en techniek

Opdrachtgever: Melanchton
Architect: EGM architecten