VOXS Home

Thuiskomen. Op een plek die niet alleen je huis is maar ook je thuis. Hoe klinkt dat? Een plek waar alle woonwensen van de toekomstige bewoner(s) samenkomen. Die toch betaalbaar is en waar nodig in de toekomst nog uitgebreid of juist kleiner gemaakt kan worden doordat het schaalbaar en of recyclebaar is. In een bouwsysteem waar de architect zich nu kan richten op het indelen in plaats van op de structuur. Dat laatste doen wij namelijk. Gebruikmakend van ieders talent, zo komen we verder in het waarmaken van ieders droomplek. Stijlvol en fijn wonen.

Speciaal daarvoor hebben wij VOXS Bouwsysteem ontwikkeld. Een slimme oplossing. Een doordacht gestandaardiseerd huisvestingssysteem met grote ontwerpvrijheid waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. Flexibel meebewegen nu en in de toekomst is onze norm. Met een legio aan keuze mogelijkheid op het gebied van kwaliteit en comfort. Onze gebouwen zijn persoonlijk maar bovenal toekomstbestendig.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet?

Het Demo Model kun je nu virtueel van binnen en buiten bekijken en er ‘doorheen lopen’ of Boek een rondleiding in het Demo Model ter plaatse op ons terrein.

Meer informatie