VOXS Care

Zorg, een branche die behoorlijk ‘onder vuur ligt’. Vanuit overheidsperspectief zoals bezuinigingen, wet- en regelgeving en verschuiving van overheid naar gemeenteverantwoordelijkheden. En ook vanuit de maatschappij. Meer vraag naar zorg op maat, meer druk op mantelzorg, mensen met langdurige intensieve zorgvraag, leegstand van de intramurale capaciteit door de verschuiving naar extramurale zorg. Deze ontwikkelingen leggen ook druk op de financiële stroom. Waaronder de huisvesting waar zorg plaatsvindt. Hoe bouw je met zorg aan goede zorg?

Zo ontstond het VOXS Bouwsysteem. Een doordacht gestandaardiseerd systeem met grote ontwerpvrijheid waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. Flexibel meebewegen nu en in de toekomst is onze norm. Met een legio aan keuze mogelijkheid op het gebied van kwaliteit en comfort. Onze gebouwen zijn persoonlijk maar bovenal toekomstbestendig.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet?

Het Demo Model kun je nu virtueel van binnen en buiten bekijken en er ‘doorheen lopen’ of Boek een rondleiding in het Demo Model ter plaatse op ons terrein.

Meer informatie